Har du problem med hårbotten?

Så här på hösten när vädret går från varmt och torrt till kallt och fuktigt och vi gärna sätter på något på huvudet så kan vår hårbotten reagera.

Hår botten kan börja klia och vara irriterad. Eller så får vi flagor i hårbotten ( mjäll). Hårbotten kan bli stram och svidig och helt enkelt irriterad.

Kli och irritation kan komma av mycket men just nu så är det väderomställningen som är den huvudsakliga orsaken. I fukten och kylan så blir miljön i hårbotten förändrad ph balansen kan rubbas och vi får problem.

Flagor är inte enbart mjäll. Flagor kan vara helt enkelt att hårbotten är lite torr nu . Efter det kalla och fuktiga utomhusluften så går vi ju in i en innemiljö där det nu är en varm torr luft och den omställningen nu klarar inte hårbotten, huden så vi kan bli torra.

För att sen återställa våra problem så kanske vi köper ett schampo för vi tänker att det är nog (mjäll) ….så tar vi ett schampo i hyllan när vi ändå handlar allt annat i matvarubutiken. Efter en tids användande upplever vi en lättnad…temporärt…det är bättre just när du tvättat håret…men använder du inte samma schampo så är problemet tillbaka.

Du har köpt ett schampo som jag kallar för ett schampo som underhåller ditt problem. Tar inte bort det…är så starkt att det liksom slipar hårbotten varje gång du tvättar håret så att hårbotten snabbt måste skapa nya hud celler och därmed så är flagorna tillbaka i hårbotten. Så kan det hålla på hur länge som helst.

Skriv och berätta hur din hårbotten reagerar. Vad gör du åt det? Har du egna tips på vad som hjälper dig. Skriv och berätta.

Jag som frisör har mina verktyg och mina produkter att rekommendera och som jag säljer till dom som söker min hjälp här på nätet och på salongen.

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive

Goldwell Dualsenses Scalp Specialist Sensitive

Goldwell Dualsenses Scalp Regulation är en otroligt bra serie. Goldwell Dualsenses Scalp Regulation Sensitive schampot har fått pris just för att det är så milt och snällt och helt parfymfritt. Hela den serien Goldwell Dualsenses Scalp Regulation är för hår och hårbottensproblem. Har du en känslig öm hårbotten som behöver lugna ner sig så har du förutom schampo, inpackning och en lugnande lotion att lägga i hårbotten. Sen finns både mjällschampo och schampo som är djuprengörande.

Tänk på detta när du köper ditt schampo…just ja..underhåller jag ett problem eller?

Det här inlägget postades i Goldwell, Goldwell dualsenses, Goldwell Hårprodukter, Hårbotten, Hårtvätt, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.