Kerastase Discipline – Nyhet för frizzigt, oregerligt hår, rakt som lockigt.

Ytterliggare en nyhet från Kerastase harkommit in. Kerastase Disipline, nu är det en serie för frizzigt oregerligt hår. Produkterna innehåller Morpho-keratin som fyller håret innuti och förseglar hårstrået samtidigt som det ger en fjäderlätt känsla. Alla hårtyper som är svåra att kontrollera , raka som lockiga kan använda dessa produkter, och få kontroll på håret.

Kerastase Discipline

Kerastase Discipline

Igår hade jag möjlighet att testa serien på en av mina kunder som har ett burrigt frizzigt hår som vi normalt sett alltid blir stort frizzigt och kräver hårdföning med rundborste och plattång för att få slätt och fint.

Nu tvättade vi det med Kerastase Bain Fluideliste

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste

Kerastase Discipline Bain Fluidealiste

två gånger och använde balsamet i samma serie efteråt Kerastase Discipline Fondant Fluedialiste anvämnde dessutom som styling som fönlotion och fuktspärr Kerasatse Discipline Fluidissimi Leav-In Spray När jag fönade håret så torkde det snabbare vilket produkten lovar ( Fluidissimi) sen blev håret lätt mjukt och slätt. Inget av hennes vanliga stora ostyriga hår fanns där utan det var lätthanterligt och lätt fönat och jag behövde inte ens använda rundborsten. Jag fönade enbart med en platt fönsterborste och håret blev mycket bättre än när jag sliter med både rundborste och plattång.

Idag  fick jag möjlighet att använda samma produkter på en kund som har permanentat lockigt hår. Dessutom är håret färgat och utsatt nu för massor av sol så kvaliteten är lite ansträngd i topparna. Efter att jag tvättat och användt Kerastase Discipline schampot och fondanten (balsamet) så var håret så mjukt och lent och det torra var borta. SEn klippte jag hennes hår och efteråt så sprayade jag i ordentligt med Leav-In sprayen och så torkade jag det lätt med fönen. Håret blev så mjukt och hade så fina lockar men ändå var det studs i håret. Inget ris inget torrt..utan fint mjukt och lockigt.

Det är roligt att få jobba med dessa produkter. Det är intressant att hela tiden få fortlöpande utbildning av Kerastase så vi lär oss att använda produkterna på rätt sätt.

Här kan du beställa dina Kerasatse Discipline hårprodukter. Tveka inte att ta kontakt om du behöver hjälp och råd.
Susanne Magnusson

Det här inlägget postades i Hårtvätt, Kerastase Discipline, Kerastase Hårvårdsprodukter, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.