Nyhetsbrev – Ställ Torkhuven på bordet

salonclassique Nyhetsbrev#44

 

 

Torkhuv Ultron Tabletop
Enkel ihopfällbar torkhuv som du lätt förvarar på golvet i en garderob. 1100W och flera inställningar gör den lätthanterad och praktisk. Enkel att fälla upp och ställa in i höjdläge. Placera den på bordet och sätt dig tillrätta under. Den andra nyheten när det gäller Torkhuvar är Ultron Proself 1200W En vanlig Torkhuv med golvställning för hemmabruk. 1200W gör den lite kraftigare. Flera lägen och enkel avstängning med huven. Vill du se fler torkhuvar så kan du hitta dom samlat här välj det som passar för just dig.
Image
Kerastase Densifique serien växer
Kerastase Densifique Densifying program blev väldigt varmt välkommet och Kerastase har insett vilken stor upptäckt man gjort med den produkten och vad den åstadkommer när det gäller att få tätare hår. Nu har det kommit ett schampo Bain Densite´ som ger fyllighet och vitalitet till håret. Masque Densite´ som återfuktar och en hårmousse Mousse Densimorphose för mer volym och är prefekt för fint tunt hår. Kerastase har gjort det igen, dom är enastående deras produkter. Se hela Kerastase Densifique serien här.
Image

Mellan Hägg och Syren

Talesättet säger att skomakaren har semester mellan hägg och syren, i år får han lite ledigt ändå tänker jag tack vara kylan som kom tillbaka. Men det är väl inte bara vädret som är sig likt utan även jobbet på salongen, full rulle har det varit ända sedan i mars månad och fortsätter. Just nu förbereder sig väl folk inför terminsavslutet. Mycket nytt har hänt på salongen i varuväg, nytt är två stycken torkhuvar för hemmabruk, den ena att ställa på bordet, som är helt fantastiskt smart. Liten hopfällbar förvarar du den enkelt. Fler Softcurler Skumgummispolar i olika storlekar,
enkelt att blanda. Kerastase Couture Styling har kommit med flera nya produkter se dom här 

Det är kul när det är mycket att göra, jag glömmer lätt tid och rum och jobbar på. Att ta en paus då och då är en underskattad aktivitet.
Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma V21. Stanna upp och nut lite mitt i stressen här i Maj , unna dig något fint.//Susanne
P.S Fortfarande är det mer än 20% rea på hela Salon Classiques Schwarzkopf utbud. Osis styling,Schwarzkopfs naturliga serie. Essensity,Hårvårdserien BC Bonacure Hair Therapy,
Vissa produkter för 20% rea finns fortfarande kvar i lager från Kerastase Volumactive. Här hittar du här hittar du Volumactive

Det här inlägget postades i Hårbotten, Hårrullar-Hårspolar, Kerastase Couture Styling, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Torkhuv, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.