Kerastase Hårpodukter – Bästa Solprodukterna för håret

Nu kommer sommar och med den solens intensitet. Badar vi dessutom så ökar effekten från solen på håret, blekningseffekten blir ännu större.

Börja redan nu i vårsolen att skydda ditt hår med solskyddsprodukter så att du bevarar din hårfärg bättre.

Kerastase Soleil Solskyddsprodukter

Kerastase Soleil Solskyddsprodukter

Solen torkar ju ut håret och vad som händer är att ytskiktet på håret öppnar sig och hårstrået krackelerar och går sönder helt enkelt. Den dyra fina hårfärgen trillar ur och håret blir solblekt, skört och sprött.

De bästa solskyddsprodukterna för håret har Kerastase. Med skyddsmedel som Photo-Defense filter som skyddar mot de skadliga UV strålarna. Mineraloljor som formar ett vattenfast skydd runt håret och återuppbyggande ceramider så har du fått ett fulllgott skydd.

I serien finns,  förutom shampo, balsam och inpackning som vårdar och behandlar håret efter solexponeringen, underbara solskyddsprodukter du lätt slänger ner i strandkassen och använder precis så mycket du vill i håret. Den mest populära har blivit vad vi alla kallar för helt kort CC cream lätt och enkel skön produkt att använda före och efter i torrt eller vått..hur du vill, döskön produkt.

Kerastase Soleil Cc Cream

Kerastase Soleil Cc Cream

Det här inlägget postades i Bästa hårprodukterna, Kerastase Hårvårdsprodukter, Solskyddsprodukter och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.