Nyhetsbrev – Formen behöver inte alltid vara platt

salonclassique Nyhetsbrev#55

Björk Hårpodukter – Nu på Salon Classique
En helt ny serie i butiken är Björk. Naturliga, miljövänliga produkter utan parabener eller sulfater. Innehållande Björkextrakt som lugnar hårbetten och ger otrolig glans och lyster i håret. Det finns tre olika serier hårprodukter, se hela serien här. För att återfukta håret Serien Fukt ,har du torrt skadat hår så finns serien Laga . Har du tinnt hår och vill ha volym så finns volymgivande Höjd. Förutom hårvårdsprodukter finns det två olika geler i två olika styrkor. Forma Hårt och Forma Hårt
Image
Ytterliggare en nyhet är Dafni-Plattångsborsten
En helt otroligt enkel produkt att jobba med. Ser ut som en borste, har keramiska element inne i borsten, dra genom borsten och håret blir slätt och fint.Dafni-Plattångsborsten Lång sladd gör det lätt att arbeta med. Tricket är att se till att håret kommer ner och in i borsten när man borstar. Håret blir jättefint, glansigt och slätt. Borsten blir 185 grader varm så den ska inte bränna håret.
Image
Nya Värmespolar Garant från Efalock
För er som gillar värmespolar så har jag beslutat att sälja Efalocks Värmespolar. Efalock som varumärke som är jättebra och värmespolarna verkar också vara mycket bra och fina. Jag letar alltid efter ljus och lykta efter bra högkvalitets produkter och blir glad när jag hittar sånt som verkar kunna uppfylla mina krav. Så hoppas ni ska gilla dessa Värmespolar Garant från Efalock. Tre olika storkelak på rullarna, fjärilsklämmor och metallpins finns med i paketet.
Image

Ny plattform

Byte av plattform kan vara bökigt på många sätt. Tänk när man ankommer med ett tåg till en helt ny station där man inte hittar och hamnar helt fel och står på fel plattform och ser sitt tåg åka iväg utan dig….jaaa….det har hänt mer än en gång. Eller när jag satt på t-centralen i Stockholm och väntade snällt på mitt tåg som aldrig kom och innan jag tittade på monitorn och upptäckte att dom bytt plattform, ja, jag sprang kan jag säga men missade tåget ändå.

Byte av plattform på en Internetbutik kan vara minst sagt väldigt problematiskt. Jag har haft turen att finna ett helt fantastiskt företag, Wikinggruppen, som har hjälp till, stöttat och varit tillgängliga på alla sätt under en, nu, väldigt lång tid. Arbetet påbörjades i Juni 2015 och då beslut togs från min sida att jag skulle flytta min Internetbutik till dom. Övergången har gått helt fantastiskt bra och jag har fått mycket positiva responser på sidan och dess snygga design som Wikinggruppens designer har tagit fram. Den är nu lätt att navigera från oavsett vilken media du använder, appel watch, ipad, iphone eller stationär dator. Betalningen går lätt och smidigt via Klarna Checkout och vill man betala med annat betalsätt så går det också via förskottsbetalning, paypal och Nets vilket man vill.
Välkommen till NYA salonclassique.se

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Njut av våren och ljuset som nu kommer så starkt. //Susanne

P.S Det finns en variant till D.S

Det här inlägget postades i Hårrullar-Hårspolar, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmespolar, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.