Kerastase Resistance Therapiste – När du vill ge ditt hår en ny chans

Kerastase Ressistance Therapiste

Kerastase Ressistance Therapiste

Kerastase Resistance Therapiste är framtaget för att kunna arbeta med och rädda hår som är skadat ända in till märgen i hårstrået (cortex). Ett sån hår blir tunt, rakt, oformligt och omöjligt att preparera, topparna smulas sönder bit för bit och håret blir aldrig längre eftersom det hela tiden ”äts” upp nerifrån. Kerastase har kommit på att håret inte enbart består av Ceramider och Keratin utan man har upptäckt KAP, KAP representerar 50% av hårstrået och består av microproteiner som sammanlänkar och binder ihop keratinet. Detta är ju viktigt för att hårstrået ska hålla ihop. När håret skadas av slitage, (hårföning, värmebehandling, kemiska behandlingar) så försvinner detta och håret kollapsar.

Uppståndelse växten, Resurecction Plant som har egenskaper att överleva nästan fullständig uttorkning och kan återhämta sig efter ca 10 års i nästan dödläge. Från denna växt har Kerastase skapat Resurrection SAP som kan återaktivera håret och göra så håret känns levande igen.

Uppståndelseväxten, Resurrection Plant

Uppståndelseväxten, Resurrection Plant

Kerastase Resistance Therapiste innehåller Fibra-Kap och Resurrection SAP tillsammans kompenserar de de förlorade KAP:s och återaktiverar dem.

Håret får en ny chans och känns levande igen.

Kerastase Resistance Therapiste Soin Premier

Kerastase Resistance Therapiste Soin Premier

Vad som känns helt nytt med denna serie är att vi har ett förbehandlande, skyddande balsam, Kerastase Resistance Therapiste Soin Premier. Används för schamponeringen för att förnya och skydda innan tvätt. Hårshampot kommer i en ny förpackning i denna serie. Kerastase Resistance Therapiste Bain Therapiste Serien innehåller även en hårmask, inpackning som är för tjockt, mycket skadat hår. Kerastase Resistance Therapiste Masque Therapiste .
För längder och toppar finns det ett dubbelverkande serum som förnyar det skadade håret, det inne håller även ett värmeskydd.  Kerastase Resistance Therapiste Serum Therapiste
Här beställer du  dina Kerastase Resistance Therapiste , tveka inte att ta kontakt och be om hjälp om det är något du undrar över.

 

 

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Kerastase Resistance Therapiste, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.