Nyhetsbrev – Tassel inget vanligt trassel

salonclassique Nyhetsbrev#53
Kerastase Therapiste – När du vill ge håret en extra chans

Reparerar håret och förseglar topparna och ger en otrolig glans. Therapiste är för hår som är mycket skadat och överarbetat, där hårstråna är skadade in till märgen. Stela , spröda toppar som bryts av är såna tecken. Kerastase tar ett nytt grepp och skyddar håret före tvätt Kerastase Therapiste Bain Therapiste tvättar skonsamt håret efter balsambehandlingen. Inpackning samt ett skyddande serum ingår också i serien. Se hela serien här.
Image
Condition Culture Tassel

Helt fantastiska hårband, hårsnoddar och armband har kommit från Tassel Handgjorda med strass och pärlor på länderbakrund. hårbanden här ser du armbanden, dom har en baksida av läder hårsnoddarna ger en känsla av riktig lyx
Image
Kerastase Chronologiste – den ultimata lyxen

Djupt nere på havets botten finner vi den exklusiva, unika ingrediensen Abyssine som vårdar håret på djupet. Chronologiste består av en sammanslagen expertis som kommer från flera av Kerastases serier. Kerastase Chronologiste passar alla hår med multi behov. Håret blir otroligt mjukt och följsamt. På salongen utför jag den speciella hårbottenbehandlingen och du köper samtidigt med dig hemmavårds produkter.
Image
Root Vanish –boosta färgen

Nu på sommaren brukar hårfägen blaska ur med solen och havets påverkan. Du kan då bättra på färgen lätt med Root Vanish P.S Lite längre ner kan du läsa lite frågor och svar om Root Vanish.D.S
Image
Frågor och svar om Root Vanish

” Är den svår att sätta i håret? Hur länge räcker den? Mvh Susanne Landström”

” Svar: Du borstar ner Root Vanish i hårbotten lätt och enkelt. Du behöver inte vara så noga och du behöver inte lägga i så mycket så du täcker precis allt, utan ta lite lagom bara. Färgbehållaren innehåller 100 st pump och beroende på hur mycket du använder per gång så räcker det ju olika länge. I början går det åt lite mer. Det finns en indikator på sidan som visar hur mycket du har kvar. Tre hårtvättar i rad rekommenderar jag att du lägger i Root Vanish då får du igång en snygg nyans. Jag rekommenderar att använda Root Vanish på nytvättat fuktigt hår för ekonimin skull, det går åt lite mindre då och du torkar till det lätt och stylar till det lätt efteråt då.” Ha en hemma i reserv så du inte råkar stå där utan inför festen på lördag .

”Hej, jag vill gärna beställa en sån där Root Vanish men hur vet jag vilken nyans jag ska välja. Jag gör blonda slingor i håret och jag är väldigt grå i botten men mycket av det gråa ser mörkt ut så därför undrar jag vad jag ska välja. Slingor brukar jag göra för att det inte ska se så grått ut i nyansen. Tacksam för hjälp. Elisabet Svedin”

Tack för din fråga Elisabet. Det blir jättesnyggt att fylla på med den blonda Root Vanish i botten, du kommer få en varm fin blond nyans och det kommer lyfta helhetsnyansen på håret. Root vanish ljusar inte upp håret och påverkar inte det mörka på så sätt men det kan ge det ljusa gråa, det som lyser, en fin blond ton och det påverkar helhetsintrycket. Det mörka får ju lite av det blonda också och det kommer se naturligt ut tillsammans. Lycka Till ” Susanne Magnusson

Image

Äntligen Sommar och med den förkylning

Semester och sommar och äntligen ledig. Du har inte mer än tänkt tanken så är förkylningen ett faktum. Jag brukar vara otroligt motståndskraftig eftersom jag dagligen möter så mycket människor, men den här var lurig. Jag har i efterhand fått höra att den är ovanligt utbredd och att folk är tydligen jättedåliga. När vi blir sjuka så reagerar håret också , det blir slappt hängigt och tråkigt. Håret kan behöva lite extra piff och en extra boost på flera sätt så här års. Kerastase Chronologiste är till för hår med multibehov och ger en grundlig lyxig genomgång av håret.
För att ytterliggare skämma bort dig lite extra inför sommaren så har Tassel har kommit med fantastiska hårband och smycken. Handgjorda med pärlor och strass och med läderbakrund.Se hårbanden härTassel har också kommit med fantastiska armband , i läder, så fina. Många sommriga armband.

En revolution för skadade trasiga hår har kommit. Se mer här till vänster om Kerastase Therapiste som ger håret en ny chans med återuppståndelsens växt.

Ta vara på sommardagarna, njut, även om du jobbar, av långa härliga kvällar. Det ser även ut att bli en lång sommar, ända in i slutet av september, så det är bara att njuta.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Ha det så gott så länge. //Susanne

P.S Såg du hårsnoddarna från Tassel? D.S

Det här inlägget postades i Kerastase Chronologiste, Kerastase Resistance Therapiste, Nyhetsbrev, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.