Lockigt hår, en risbuske? – Eller mjuka, vackra, fina lockar?

Lockigt hår är ett brett område. Det spinner från lätt fall till hårt krusigt , frizzigt hår.

Det lätta fallet på sina ställen kan man lätt släta ut med en plattång om man väljer det eller man kan krama i en hårprodukt som binder locken och formar locken så det blir lite mer. Dessutom kan man permanenta ett hår med fall på sina ställen så blir det lite lockigare och jämnare i sin lockighet.

Kerastase Nutritive Oleo-Curl. För mjuka härliga lockar

Kerastase Nutritive Oleo-Curl har schampo, inpackning och två styling produkter som binder och formar till locken. Kan med fördel användas på hår med ett kraftigt ,svagt fall eller permanentade lockar.
Alternativa produkter hos Goldwell Styling Curl, där hittar du

Goldwell Styling Curl när du framhäver dina lockar

produkter som formar och framhäver lockarna.

Jag stötte på ett engelskt uttryck  “deprived hair” , jag frågade en engelsktalande kund om vad det egentligen betydde. Hon sa att det är ett hår som saknar fukt. Det sa mig mycket faktiskt. Fukt är ofta det som saknas när håret är så där frizzigt och burrigt. Bra Schampo och balsam är ett måste, att alltid se till att håret är mjukt och lent i grunden är ett måste, sen kan du ha i hårprodukter som formar lockarna i håret.

Kerastase Nutritive Oléo-Relax Masque tämjer frizzigt hår

Så återigen hårvårdsprodukter som binder in fukt i håret och kan på så sätt få frizzigheten att avta. Kerastase  Nutritive Oleo-Relax och Kerastase Nutritive Oleo-Relax Slim är två serier  som tar hand om frizzigheten. Det finns schampo inpackning och en utslätande stylingolja . Oleo-Relax Slim är

Kerastase Nutritive Creme Oleo Relax Slim - Volymdämpande styling creme

en volymdämpande serie. Det finns även en nattcreme som är bra att lägga i håret på kvällen .

Lockar som är ojämt fördelade eller slappa på sina ställen så ta och locka till det med en styler. ghd plattång är otroligt bra och enkel att locka med.

ghd - plattång , otoliga lockar för de romantiska

Den har fjädrande plattor som gör att du enkelt formar locken. Arbetar du ofta med plattång i håret så ska du veta att ghd plattång inte bränner håret då värmen alltid håller en konstant temperatur som inte övergår till en hetta som kan bränna håret. ghd plattången stänger dessutom av sig om du försöker att ” göra om ” en lock medan den är varm och på så sätt så skyddas håret också.

Ghd stylers finns i olika former och storlekar, just nu i färgsprakande starka färger i deras Limited Edition, köper du en ghd styler från Limited Edition så får du en värmeisolerande nessecär att ha din styler i och dessutom en hård förvarings låda.

Kerastase har just kommit ut med en serie värmeaktiverande hårvårdsprodukter som ger optimal hårvård till det värmeverktys utsatta håret. Kerastase Nutritive Nutri-Thermique

Kerastase Nutrtitive Nutri-Thermique - Värmeskyddande hårvård från Kerastase

där finns både schampo, balsam och inpackning i serien , kan klart rekommenderas att prova på ett torrt hår där du använder styler eller plattång mycket.

Susanne Magnusson

ghd - plattång enkelt tar du fram de romantiska lockarna

Lockar är härligt men glöm inte ta hand om dom.

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Goldwell Styling, Kerastase Hårvårdsprodukter, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.