Nyhetsbrev – 3 i Advent och Julklappar

salonclassique Nyhetsbrev#9

Olika Värmeverktyg, vilken vill jag ha?

Att välja rätt verktyg är inte alltid lätt. Vill du ha lockar eller volymkrus? Vill du ha håret platt eller mjukt lockigt. CeraCrimper eller en Crimpwell Cera Crimper ger lite mjukare krull medan Crimpwell ger mer krus, allt beroende på vad du vill ha. Glöm inte att originalet från Björn Axe´n finns också. Volumaster.
När det gäller plattänger så finns det flera att välja mellan. Dom jag väljer att sälja är alla bra och ligger i olika prisklasser. Det är plattänger som frisörer får handla bara. En del föredrar plattänger med titanplattor, afrohår lär fungera väldigt bra med titanplattor. Babyliss Pro är Babyliss varumärke för frisörer och är starkare och bättre och gjorda för professionellt bruk.

Image

Ge bort en Julklapp från Ghd

Passa på och ge bort en riktigt fin hårstyling present. Än finns det några kvar av presentförpackningarna med värmeskyddande styling och paddelborste från Ghd.
Image
Årets finaste Julklapp är Scarlet Collection Deluxe vackert förpackad i en lyxig röd satinbox ligger denna fantastiska aftonväska, innehållande en ghd gold classic styler med röda plattor
och röda detaljer, tillsammans med stylern kommer en resefön i deluxe varianten. En ytterliggare variant är scarlet collection som även den innehåller en Ghd Gold Styler Classic med röda plattor och röda detaljer , den ligger i en röd satin nessecär
Image

Vem stal Julen?

Alla verkar upptagna av just ” Julen” men VAR är Julen. Stämningen saknas och snön lyser med sin frånvaro i Sundbyberg. Jag var ändå ute och handlade lite julklappar igår och inte ens Åhlens lyckades få mig i Julstämning med Julmusik.

Beställ dina Julklappar i år i lugn och ro hemma i ditt hem, beställ på nätet och få det enkelt hemskickat.
Med Julbrasan i dvd spelaren med knaster och julmusik så tjänar du både tid och slipper stressen i affären, hälsomässigt mår du bättre för du är harmonisk i din hemmiljö.
Som Julklapp så köps det massor av Plattänger av olika slag. Det finns flera att välja mellan. Behöver du hjälp att välja? Hör av dig så fixar vi till det.

Vänliga hälsningar,
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 51. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, ghd Stlyle, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.