Nyhetsbrev – ”Allt är inte Guld som glimmar”

salonclassique Nyhetsbrev#25

Kerastase Elixir Ultime Hair Care

Oljebaserat hårbad och vård från Kerastase hårprodukter. Med den högsta koncentration olja som nånsin lanserats. Med Oleo-Complexe teknologin med fyra exclusiva oljor, kamelia, praxia, majs och arganolja.
Hårshampo Kerastase Elixir Ultime Huile Lavante
och Inpackning Kerastase Elixir Ultime Oljevård för alla hårtyper, som ger håret näring och mjukhet samtidigt som det ger en fantastisk glans.
Image
Ghd Styler Deluxe Metallic

Ghd är först ut med sina Julklappar. Ghs Stylers i exklusiva förpackningar med en högkvalitativ resefön. Läckra metallic färger som Sahara Gold De släta gnistrande plattorna är perfekta för vågor lockar och hår som glänser. Se den även som Rich Ruby.
Eller, Shimmering Silver
”Deluxe gift sets” innehåller förutom en Ghd Classic styler, en elegant svart quiltad satäng väska, en inbyggd värmematta samt en Ghd Resefön. Levereras i slutet av Oktober.
Image

”Allt är inte Guld som glimmar”

I det här nyhetsbrev så är nästan allt guld som glimmar. Höstens färger går i Metall och både Kerastase och Ghd har kommit med gyllene produkter. Ghd ger ut en hel serie i som heter Deluxe Metallic och Kerastase kommer med ytterliggare två produkter i Elixir Ultime, Gyllen produkter. Läs mer här till vänster om dom.

Julhandeln har redan startat i butiken och folk förbereder julklapps inköpen redan nu. Håll ögonen på butiken framöver för det är vackra silversmycken på väg in. Du ser dom på facebook.com/salonclassiuqe

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 43. Då ser vi fram emot vintertiden. //Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.