Nyhetsbrev – Hårfön och Spa Produkter

salonclassique Nyhetsbrev#24

Urläcker Hårfön från Moroccanoil!

En riktig proffsfön från Moroccanoil är detta. Nyss hemkommen och rykande färsk I butiken.
Med Nanoteknologi som bl.a eliminerar frizzighet och ger maximal glans, karamisk tourmaline som minskar torktiden och tillåter håret att ta till sig fukt gör fönen mycket mycket bra. Att den sen är lätt och skön att hålla i är en bonus. Upplev den.
Moroccanoil Professional Hairdryer – Hårfön
Image
Miranda Skin Care – Härligt I höstmörkret

Finns det något mer underbart att krypa ner I badet så här på hösten. Passa på och njut avMirands Skin Care Bathsalt med lavendel och dödahavssalt Vill du testa dödahavskänsla, häll i lite mer av saltet och flyt som en kork. Mirandas Hudvårdsprodukter har många härliga Spa produkter. Ytterliggare en härlig produkt är Bodylotion med CeramiderMirands Hudvård är snäll och skonsam och är du lite känslig så tål många dessa produkter. Biologiska hudvårdsprodukter från Norge

Image

” Förbanna inte Mörkret”

Äntligen så får jag krypa ner I badkaret och mysa med tända ljus och pyssla om mig själv lite extra. Miranda Skin Care Hud och Spa produkter är underbara högkvalitativa hudvårdsprodukter underbara i badet och på kroppen.

Moroccanoil har kommit med en urhäftig hårfön. Jag bara älskar den. Den har många fina fördelar, titta och njut.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 41. Kryp ner i badet eller ta en härligt varm dusch och njut av hösten. //Susanne

Det här inlägget postades i Miranda Skin care, Moroccanoil, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.