Nyhetsbrev – Årstiderna i håret

salonclassique Nyhetsbrev#31

Periodiskt håravfall

På våren så kan vi periodiskt tappa mer hår. Det är fullt normalt att vi under vår och höst går igenom dessa perioder. För att förebygga dessa håravfall så de inte inträffar och om de inträffar så ska de inte bli så allvarliga.Kerastase Specifique Aminixilär en kur på 42 dagar, där du lägger in en flaska om dagen och masserar in i hårbotten. Använd den kuren två gången om året tillsammans med Kerastase Specifique Bain Stimuliste Så förebygger du att håravfallen inte blir så stora och långvariga. Passar utmärkt att använda efter graviditet för att ge håret en extra kick. Mellan vår och höst för att underhålla behandlingen använder du Kerastase Specifique Stimuliste som är en mycket mildare variant av Aminixil som blir en underhålls dos som du enkelt sprayar ner i hårbotten.
Image
Initialiste, när håret bryts av

Håravfall kan ju även upplevas när håret går av innifrån roten. Kerastase InitialisteStärker håeret inne i huden runt hårsäcken och runt troten så håret blir starkare och glansigare och bryts inte av lika lätt vid föning och borstning. Initialiste minimerar avbrytningar till 93%. Applicera på nytvättat hår i hårbotten. Intialiste kan kombineras med alla andra Kerastase hårprodukter
Image

Årstiderna i håret

Sällan har väl regnet varit så välkommet som nu. Varmare dagar och snön smälter snabbare. Med årstiderna så händer det även saker med hår och hårbotten. Till vänster ser du inlägg som handlar om våra periodiska håravfall. Fick nyss en fråga i Bloggen ang håravfall och klåda i hårbotten. Allt detta är problem som kan infinna sig i årstidsväxlingarna. Ta gärna kontakt om du behöver hjälp och rådgivning.
Har du upptäckt den nya plattformens fördelar om inte, ta en titt i Salon Classique Internet Butik om du inte redan har upptäckt dess förbättringar.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 18. Ta vara på dagen så länge.//Susanne
P.S Håravfall men även klåda Titta Här

Det här inlägget postades i Håravfall, Hårbotten, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.