Nyhetsbrev – Så får du tjockare hår

salonclassique Nyhetsbrev#32


Kerastase Densifique

En helt ny teknik och sätt att hantera hårtätheten på huvudet presenterar Kerastase här med sin nya Kerastase DensifiqueHär går man in och påverkar miljön / hudlagret runt hårsäcken och rötterna och får igång hårproduktionen i de vilande hårsäckarna. Få upp till 1700 fler hårstrån efter en kur på 90 dagar, håret blir tätare och tjockare efter dessa tre månader. Äntligen har man upptäckt ett sätt att påverka den vilande fasen, genom att förkorta den vilande fasen och öka den växande fasen så stannar även fler hårstrån kvar längre på huvudet. Tjockare hår på 90 dagar.
Image
Kerastase Initialiste, stärkande för hårfibern

En suverän produkt att använda i kombination med Kerastase Densifique är Kerastase InitialisteStärker håeret inne i huden runt hårsäcken och runt roten så håret blir starkare och glansigare och bryts inte av lika lätt vid föning och borstning. Initialiste minimerar avbrytningar till 93%. Applicera på nytvättat hår i hårbotten. Intialiste kan kombineras med alla andra Kerastase hårprodukter
Image

Så får du tjockare hår

Stamrenoveringen lider äntligen mot sitt slut I salongen. Det har varit många långa veckor. Den senaste månaden har jag tack och lov kunnat åka ut på landet och kopplat av i naturen. Vår och sommar får vi nästan säga är här och det märks på håret. Nu har jag behandlat de periodiska håravfallen och äntligen har det kommit nyheter när det gäller att få tjockare och tätare hår. Många är det som har efterlyst medel för att få tjockare hår. Nu har Kerastase kommit med en produkt som ökar hårtätheten, läs om den här bredvid. Det är en stor nyhet som har fått mycket positiv uppmärksamhet.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 23. Ta vara på dagen så länge.//Susanne
P.S Bli av med klåda och irritation i hårbotten? Titta Här

Det här inlägget postades i Håravfall, Hårbotten, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.