Nyhetsbrev – Attitude Styling

20 Augusti, 2013

salonclassique Nyhetsbrev#34

Stling med Attidude

Det hander mer inom styling på salongen. Jag har länge sökt efter ett kompliment till mina styling produkter och nu så har jag hittat det. Attitude Är en tuff fräck styling serie som har just Attityd. Framtagen av Danska frisörer med ursprung i Australien är den serien stor i sin liten het. Produkterna ger en stadga och fasthet utan att kladda eller tynga. Beach Spray saltvattensprayger exact den känsla du söker när du vill ha havskänslan efter du badat. Struktur och fyllighet. Curls in a Bottle ger dig en otrolig luft, fyllighet och pumpar fram lockarna. Totalt finns 7 produkter, 4 olika vaxer och en hårspray Sky High Attitude
Image
Fler nyheter I Kerastase Cuture Styling serie

Stylingen har blivit otroligt populär på väldigt kort tid. Redan nu lanseras två nya produkter. Short Mania en lätt applicerad luftig paste. Perfekt att trycka till polissongerna eller bara lätt spreta till håret lite, när man inte vill ha så stark styling. Ytterliggare en nyhet är ett torrschampo från Kerastase Powder Bluff Jag är ingen vän av torrschampo men detta är helt ortoligt, inget puder och, du blir uppfräschad och snygg snabbt. Att ta till på kvällen när man snabbt ska fixa till sig för att gå ut, tvättat håret på morgonen och vill bara förnya det lite, en perfekt produkt för det. Se hela Kerastase Couture Stling här
Image

Höstkänsla och sommarkvällar med doftljus

Idag börjar skolorna , 30 sträckorna har sina varnings syltar uppe och polisen förbereder nog kontroller utanför skolorna. Lokaltrafiken återgår till sin vanliga tidtabell och allt återtar sin naturliga rytm efter ledighet och semester. Jag tror aldrig jag badat så mycket som i sommar.
När vi nu ska iväg på morgonen och det ska gå fort vid spegeln så har vi en helt ny styling serie att uppleva, Attitude. Dessutom har nu Kerastase släppt ytterliggare 2 produkter i sin Stylingserie Couture Styling.
Just nu finns även 20% rabatt på vissa Kerastase Nutritive produkter Gäller så långt lagret räcker.

Njut av höstkänslan och bevara sommarkvällarna med att mysa i lite tända doftljus i mörkret.
Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma V36. Njut av härliga Augustikvällar nu, tänd en liten lykta på kvällen och mys. //Susanne
P.S Psssst det är 20%rea på vissa Kerastase Nutritive produkter Titta Här

Det här inlägget postades i Attitude Styling, Kerastase Couture Styling, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.