Nyhetsbrev – För lockar i alla former

salonclassique Nyhetsbrev#23

Fler nyheter från Moroccanoil.

Moroccan oil har kommit med ytterliggare en produkt för lockar. Moroccanoil Curl Control Mousse Det är en mousse för lockigt hår , mycket lockigt hår. Den tämjer lockarna och bekämpar frizzigheten.

Nu har Moroccanoil tre olika produkter för lockigt hår. Verkar många, men de har tre olika funktioner.
Om du har dina egna fina lockar så använder du Moroccanoil Intense Curl Cream. I slutet av en permanent när du har det sista kvar, eller om du har självfall i håret så du vill pumpa upp lockar så använder du Moroccanoil Curl Defining Cream. Slutligen om du har massor av lockar och frizzigt och krusigt använder du Moroccanoil Curl Control Mousse.

Image
Utförsäljning av tre st Ghd Limited Edition

Nu finns det tre stycken stylers som säljs ut till ett kanonpris. De är det sista exemplaret i sin serie och nu ska de bort från lagret. Ghd Green With Envy från Color Edition. Förra årets Ghd Pink Orchid. Den Sista är från Iconic Eras Ghd Glamour

Image

Låt höstens alla färger spegla din hårfärg

Nu när kylan kryper in bit för bit och vardagen har tagit vid så kan det kännas skönt att piffa till hårfärgen igen efter sommaren och semester. Många vill nu ha en ny hårfärg igen. Det är fantastiskt att se så många som kommer tillbaka efter semestern och solen, som har använt Moroccanoil hårolja, där hårfärgen är mycket finare än tidigare. Håret får en bättre kvalitet av håroljan och därmed så kan hårfärgens pigment stanna lättare i håret. Låt höstens färger inspirera din hårfärg. Våga byt kanske lite mer guld idag?

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 39. Ha det så gott så länge. //Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, Moroccanoil, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.