Nyhetsbrev – Skolstart med Rivfart

salonclassique Nyhetsbrev#22

Babyliss Pro, när du vill det ska hålla ett tag.

Jag fick en fråga av en kund som ringed och sökte en värmeborste Vad är det som gör att din som du säljer är dubbelt så dyr? För att den är en Babyliss Pro, den är klart bäst när det gäller dessa värmeborstar. Babyliss Pro är ett varumärke som säljs enbart av frisörer och den är gjort för professionellt bruk. Kraftigare och starkare och hållbarare. I butiken finner du lite olika produkter från Babyliss Pro. Eluppvärmda spolar finns numer i tre olika varianter Babyliss Pro Eluppvärmda värmespolar med sammetshölje Släta spolar 30 stycken och olika storlekar Enbart stora hårrullar alla samma storlek 38 mm Värmeborsten i tre storlekar 13mm, 15mm, och 18mmVarmluftsborsten finns med både indragningsbara taggar och en där du kan ha tre olika storlekar på borsten. Babyliss Pro Trio Airstyler Babyliss Pro Magic Style Air Retraceble Bristles

Image
Moroccanoil Curl Defining Cream

Mjukgörande men ändå stadga. Här kan du själv krama fram dina locker. Locken håller sin form längre. Torka med diffuser så får till lockarna lättare. Innehåller även antifrizz egenskaper.

Moroccaonoil Curl Defining Cream.

Nu finns det småflaskor i både Moroccanoil Light oil och Moroccanoil Original oil Mer nyheter från Moroccanoil kommer in i veckan, så mer om det i nästa nyhetsbrev.

Image

Skolstart med rivfart

De flesta av oss är tillbaka I vardagen igen efter sommaren. I morgon ser vi vår första höstdag. Tillbringa mindre tid med ditt hår, använd bra verktyg, så förkortar du tidenför stylingen. Se Babyliss Pro här bredvid. Moroccanoil har kommit med en ny produkt för lockigt hår också dessutom finns en nessesär storlek på oljeflaskan nu. Praktiskt till höstens resor och konferenser.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 37. Ha det så gott så länge. //Susanne

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.