Nyhetsbrev – ghd The Deluxe Midnight Collection och Tangle Teezer Flowerpot

3 salonclassique_logo
Nyhetsbrev från Salon Classique

Nyhet från ghd – stylers.

ghd – The Deluxe Midnight Collection

The Deluxe Midnight Collection

ghd´s nya Gold Classic är den lyxigaste stylern hittills. Med sin slanka design och plattor som har gjorts även mjukare och fått en högglansig yta så glider stylern genom håret som om du smekte sammet.
ghd Gold Classic styler har dessutom ett guldskimmer över sig som ligger dolt under den perfekta svarta överdraget. Plattorna är nya förbättrade och iögonfallande i sitt guldskimmer.
I skattkistan finner du förutom den nya förbättrade stylern en resefön , en barock inspirerad spegel, två klämmor samt en värmeskyddande väska som även fungerar som en värmeskyddande matta. Allt detta får du med i den lyxiga ” skattkistan”

images/sys/DeluxePackWithBox%26Ribbon_S.jpg

Hej,
Nu stundar Julen och den första i advent är på söndag.
Vädret uppför sig i tradition i November och i skrivande stund så viner vinden och snön yr.
På salongen händer massor. Ny design på nyhetsbrevet, Vad tycker ni om det? Nya produkter och nya serier kommer in, så håll ögonen öppna i buitiken.
Du missade väl inte erbjudandet från Klarna att handla nu och betala i slutet av Januari. Njut nu av nyheterna nedan. Ghd är ju för underbara helt enkelt. En härlig serie med fantastiska produkter till ett väldigt bra pris.

Nu är den här, Barnens egna hårborste

Tangle Teezer Flowerpot

Äntligen får barnen sin egen hårborste, som INTE gör ont eller luggar när dom borstar, dessutom är det en fin lite ask att lägga alla sina snoddar och spännen i. Slut på gråt och gnäll när håret ska borstas.

Tangle Teezer Flowerpot

Tangle Teezer Flowerpot

Ha det så gott så länge och skriv gärna och berätta vad du tycker om den nya designen på nyhetsbrevet.
Bästa hälsningar,
Susanne Magnusson Salon Classique Internet Butik
P.S Nästa gång så handlar Nyhetbrevet om dualsenses nya serie som är organisk. D.SDet här inlägget postades i ghd -stylers, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.