Tangle Teezer Flowerpot

Nu är den här, Barnens egna hårborste

Tangle Teezer Flowerpot

Äntligen får barnen sin egen hårborste, som INTE gör ont eller luggar när dom borstar, dessutom är det en fin lite ask att lägga alla sina snoddar och spännen i. Slut på gråt och gnäll när håret ska borstas.

Tangle Teezer Flowerpot

Tangle Teezer Flowerpot

I förra veckan ringde en tjej och berättade att hon hade fått en stor tova  håret. Det var förfärligt och hon var både ledsen och skamsen faktiskt. Hon var ju en vuxen kvinna och hade ett eget barn dessutom och så hade det gått så fel. Det kan hända och jag har varit med förr om det när det är så illa ställt. Jag jobbade i flera timmar med henne och jag använde Tangle Teezer och Kerastase Elixir Ultime och redde ut tovan riktigt bra. Jag fick klippa lite på slutet längst ner, men dock inte så mycket. Se nedan hur det såg ut.

Så här tovigt hade det blivit, en stor tjock knut.

Tovigt hår inte alltid lätt att reda ut

Tovig hårknuta

Den hade satt sig regält

Jag jobbade i flera timmar. Det gjorde ont. Till slut klippte jag av lite. Jag tvättade håret och gjorde lite snabbinpackning på håret och till slut var vi klara. Det blev så fint tillslut.

När Tovan är utredd och klar

Så blev resultatet. Så fint till slut.

En liten tofs gick också jättefint

En liten tofs gick också jättefint

Preparerat hår som utsätts för bad och sol som dessutom inte får tillräckligt med balsam och blir inte riktigt utrett. Det kan sluta så här. Sök hjälp fort innan det blir så här illa. Tangle Teezer och Kerastase Elixir hjälpte till fantstiskt. Tangle Teezer är fantastiskt bra och lätt att arbeta med. Suverän till tovor helt enkelt.

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Tangle Teezer Flowerpot

 1. s skriver:

  Tusen tack Susanne för det fantastiska jobb du gjorde med mitt hår. vilket slit! Men du räddade mitt hår och mig! Äntligen törs man visa sig med håret nersläppt=) och jag lovar inga fler tovor här! Jag använder min Tangle Teezer varje dag både morgon och kväll som du sa! Vi ses förhoppningsvis snart igen! Kram S

 2. Härligt Susanne att det gick så bra. Tangle Teezer är fantastiskt bra och det såg vi verkligen på ditt hår. Kom och klipp igenom topparna nu igen , det kan vara dax igen. Håret blir tjockare och fylligare efteråt och så får vi se hur det ser ut det som nu vuxit ut.
  kram på Dig Susanne

 3. Yolo skriver:

  Hej! Jag har en stor tova i bakre delen av håret och jag vet inte hur jag ska få bort det har verkligen ångest , vet inte vad jag ska göra det för det svårt att kamma eller försöka använda fingrarna för det gör lite ont och jag har även försökt att ta i men det går inte var även tvingen att bära en huvudbonad bara gör att täcka det och har inte ens berättat för någon.

 4. Hej Yolo, Tack för att du skriver. Du behöver hjälp. Du kan inte själv borsta ut tovan. Jag är ledsen men du behöver gå till en frisör som får hjälpa dig. Jag finns i Sundbyberg om du kan komma till mig, annars behöver du kontakta en frisör där du bor. Det är ett stort jobb och det gör ont och ev måste man klippa i det. Det är bråttom för ju snabbare du går desto mindre är jobbet och ju lättare går det. Väntar du blir det tyvärr bara sämre. Skäms inte…detta kan hända vem som helst, kom ihåg det. Lycka Till och hör av dig igen om du behöver mer hjälp.
  Susanne Salon Classique 0706892598

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.