Nyhetsbrev- Höstlöv och Värmeverktyg från Amika

salonclassique Nyhetsbrev#59

Amika – Elverktyg
Amikas Värmeverktyg finns I flera varianter och har snabbt blivit en bästsäljare på Salon Classique. Om du använder värmeborste och vill ha lite olika storlekar på borsten så är denna ett riktigt bra val. Amika Blow out Babe 3P Thermal En smalare variant på borsten hittar du här, denna har endast en borste. Amika Bombshell Blowout Thermal Brush Rose Gold. En annan storsäljare har blivit plattångsborsten Polished Perfection Straightening Brush. Alla värmevertyg är av hög kvalitet och har infraröd värme som bevarar fukten i håret samt negativa joner som ger släta frizzfria resultat. Se hela Amikas Värmevertygserie HÄR
Image
Hårsmycken-Brud och Fest
Nyss inkommet är också fina hårnålar och smycken till håret. Fest och Brud då kan det vara kul med något extra. Just nu så fylls det på med flera nya smycken och spännen. Hårsmycken Brud och fest.
Image
Goldwell Uppdaterar
Goldwell har uppdaterat sin styling serie StyleSign, ny uppdaterad formula. En del favoriter är borta de flesta produkterna finns kvar men förbättrade. Du hittar hela serienGoldwell StyleSign här Uppdaterat är även Goldwells Dualsenses där finns det fortfarande lite av den gamla modellen kvar som nu säljs ut till superrea SUPERREA du hittar reavarorna inne i de olika grupperna.
Image

Höstlöv och Svamp

Höstmorgonens första frost upplevde jag idag det är något speciellt ändå med det. Nu vet vi att vintern är i antågde. Först måste vi ju njuta av svampskogen och höstens alla vackra färger. På salongen och Internetbutiken har det varit full rulle minst sagt. Nu har det varit tid till att presentera lite nyheter. Till er som använder värmeborstar av alla slag finns lite nytt. Vackra hårsmycken till brud och fest är upplagda I butiken. Här kan du se lite en del ser faktiskt lite hötlövsaktiga ut. nyheter. Bläddra och titta på sidan, det finns en hel del nyheter för dig som inte kollat runt på ett tag.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Passa på och njut av svampskogen, än går de tatt plocka. //Susanne

P.S Har du sett torkhuven från Efalock, nästan som BraunsEfalock Torkhuv D.S

Det här inlägget postades i Amika Hårprodukter och Styling, Nyhetsbrev, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.