Ändringar av Villkor och Nyheter i butiken

salonclassique Nyhetsbrev#60

Saphira- Hårvård från Dödahavet
Sahipra ä ren produktserie som är byggd på mineraler från dödahavsleran. Produkterna innehåller inga parabener eller sulfater. Mitt hår är färgat, nu med gråhårsutväxt och topparna är slitna. Mitt hår har mått väldigt bra av dessa produkter. Väl värt att ta sig en titt på. Sidan är under uppbyggnad så det kommer fler och fler produkter nu vartefter. Saphira på Salon Classique
Image
Nyheter inom Kerastase Aura Botanica
Kerastase har lagt till lite produkter i serien för naturlig hårvård. Aura Botanica. Den är naturlig och innehåller inga parabener , sulfater och silikoner. Aura Botanica är miljövänlig hela vägen allt från producenten till slutkund, med återvinningsbar plast i flaskor och behållare till att dom tar hand om återplanetring av argan träd och kokospalmer till att ta hand om de människor som arbetar med produkternas ursprung. Inga kemikalier har använts vid tillverkningen. Ansvarsfullt hela vägen från tillverkning till slutkonsument. Nu har dom tagit fram ett schampo för det torra känsliga håret och lika som det andra schampot i serien så behöver du även använda samma balsam i serien. Kerastase Aura Botanica Bain Rich Det finns tre olika styling produkter i serien Creme de boucles kräm du definierar lockar med. Sen en liknande saltspray eau de vauge. Dessutom en styling creme som är som en formande mjölk och gör huret sammetslent och mjukt. lait de soie Passa på att utforska hela serien Aura Botanica
Image
Kampanjer just nu
Just nu så städas det upp lite i produkthyllorna, så under fliken KampanjerLite utgående varianter och lite utplockning av artiklar.Scrolla ner på sidan så hittar du kanske din favorit.
Image

GDPR

Ingen har väl undgått Dataskyddsförordningen från Datainspektionen GDPR som nu träder i kraft inom hela Eu den 25 Maj 2018. På Salon Classique är villkoren uppdaterade och klara. Du får detta nyhetsbrev skickat till dig för att du någon gång under 10 år tillbaka har tackat ja till att få det skickat till dig. Du har själv anmält dig på hemsidan, bockat i en ruta för nyhetsbrev innan beställning, ja sätten har varierat genom året beroende på plattform som vi använt. OM du känner att du felaktigt får detta Nyhetsbrev så kan du lätt avregistrera dig, längst ner hittar du en länk i det här brevet. Om du fått detta nyhetsbrev skickat till dig av en vän så kan du själv anmäla dig HÄR.

Våren försvann, och in kom sommaren med full fart. Skomakaren gick miste om sin ledighet verkligen i år. Full fart i butiken och på salongen. Inte alltid det hinns med att knåpa ihop ett nyhetsbrev, men nu så är det här. Till vänster ser du lite nyheter i butiken samt lite kampanjer.
Du vet att du alltid kan ta kontakt om det är något du undrar eller vill fråga. Tel: 0706892598 eller e-mail: info@salonclassique.se har jag inte tid just då så ber jag att få återkomma.

Vi får väl hoppas att skomakaren får längre semester nästa år. Ha det så härligt nu.
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook
Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.
Salon Classique på Twitter
Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.
Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Passa på och njut av sommarsol syrendoft medans den ännu finns. //Susanne

P.S NY spännande serie i Kerastase Resistance dyker upp nästa vecka. För dig som vill ha långt hår D.S

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.