Nyhetsbrev – Låt hårbotten må bra

4 Mars, 2013 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.

salonclassique Nyhetsbrev#29

Lindring för irriterad och känslig hårbotten

Kerastase är otroligt produktiva och har kommit med tre nya produkter. Efterlängtade produkternu för irriterad och känslig hårbotten. En inpackning och ett serum att droppa ner i hårbotten. En lite bortglömd serie Kerastase Dermo–Calm har fått ett nytt lyft med ny desin på ena schampot och nu två helt nya produkter i serien. Nyheterna är en inpackning / Masque för hårbotten som du kan gnida in i hårbotten för att ge en skön svalkande känsla. Väl värt att prova för dig med rodnad, torrhet och irritation. Kerastase Sensidote Dermo-Calm Masque Har du väldigt känslig hårbotten så är det bra att används Serumet som ett kompliment eller att göra en kur I början för att få hårbotten att lugna ner sig. Kerastase Sensidote Dermo-Calm SerumAnvänd schampot Kerastase Specifique Dermo-Calm Bain Vital eller Kerastase Specifique Dermo-Calm Bain Richi samma serie för att riktigt se till att hårbotten lugnar ner sig och mår bra igen.
Image
Initialiste Skapar ett vackert, starkare och mer vitaliserat hår

Initialiste reducerar avbrytningar gjorda av borstning och föning med upp till 93%. Efter en månad blir håret vackrare, glansigare och mer vitaliserat. Initialiste passar alla oavsett hårtyp. Man har gjort mekaniskt test där man borstat håret x antal borsttag och vägt hårmassan som fastnar i borsten. Sen har man haft testgrupper som inte använt Initaliste och gjort lika med dom. Det visar sig att håret blir starkare och sitter längre kvar vid roten när man använt Initaliste. Appliceras i hårbotten med pipetten 2- 4 pipetter ( den är programmerad att dra upp enbart 2ml per gång) i hårbotten 2-3 gånger i veckan.
Jag tror att Initialiste blir en stor produkt för just dig som tycker att du släpper mycket hår. Kan man dra ut på tiden då håret växer så känns det ju bättre och håret blir starkare och mår bättre.

Image

Nya utmaningar

Salongen genomgår just ny ett stambyte. Jag arbetar i salongen denna vecka från 16:00 med kunder som vanligt. Det är en stor förmån att få arbeta hemma med Internethandeln mer koncentrerat. Sedan den 5 Februari är den nya plattformen igång. Nu laddar Internetbutiken snabbare när du navigerar dig fram. Dessutom så har kassan blivit mycket enklare och snabbare. Du behöver heller inte logga in som tidigare. Mycket bättre är denna plattform. Vi arbeter hela tiden nu med att förbättra plattformen och dess placering i alla sökmotorer så det är en spännande tid att gå till mötes. Ta en titt i Salon Classique Internet Butik om du inte redan har upptäckt dess förbättringar.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 12. Ta vara på dagen så länge.//Susanne
P.S Vill du ser fler produkter för irriterad känslig hårbotten. Titta Här

Det här inlägget postades i Hårbotten, Hårtvätt, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.