Nyhetsbrev – The Eclipse

26 Mars, 2013 – Ser nyhetsbrevet konstigt ut? Kika på det i din webbläsare istället.

salonclassique Nyhetsbrev#30

style maker, rulebraker,gamechanger

Utrustad med en ny teknologi tri-zone som revolustionerar stylingen. Aerogel håller alltid skalet och stylern sval oavsett hur länge du jobbar med den. ghd eclipse Se styling filmen med ghd eclipse se hur den tämjer alla hårtyper, tjockt, krusigt och afro hår Med denna kan du lätt och enkelt göra dina mjuka locktångslockar utan att du bränner dig eftersom skalet inte blir varmt. Tri-zone teknologin gör att stylern alltid är jämt tempererad även om du enbart använder tippen på stylern.
Image
Cloud Nine ytterliggare en proffsprodukt

Upptäck Cloud Nines produkter Klicka in på produkterna så hittar du styling filmer på de olika verktygen. Stylern finns i tre olika varianter Den släta, mjuka ytan på plattorna innehåller den mystiska ingrediensen, med den svarta leran, som Cloud Nine använder vilket ger glans och lyster med varje tag. The Wand är utformad för att ge professionella lockar, oavsett din hårtyp, oavsett din stil. The Waving Wand Ett verktyg som lovar att ge dig ett huvud fullt med vackra glänsande vågor.
Image

Påsk och full tid

I skrivande stund så känns det skönt att kunna gå Påsken till mötes med planen att flytta in i salongen igen på hel tid. Tisdag efter Påsk går jag igång på full tid igen efter stamrenoveringen. Det har varit en intressant tid. Otroligt annorlunda att jobba sena kvällar på salongen och sen sitta hela dagen hemma egentligen och jobba med Internet Butiken. Tack alla ni kunder som ställt upp på ”nattpasset” och ”kvällspasset”
Nya saker har hänt i Internet Butiken , bla så finns nu Cloud Nines stylers till försäljning i butiken, får bara säljas via frisörer och stylister. Hög kvalitet och anser vara top of the line. Ghd kommer med en banbrytande nyhet Eclipse den kan göra mjuka runda lockar precis som din locktång gör. Läs mer intill om detta.
Har du upptäckt den nya plattformens fördelar om inte, ta en titt i Salon Classique Internet Butik om du inte redan har upptäckt dess förbättringar.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 15. Ta vara på dagen så länge.//Susanne
P.S Vill du ser fler plattängen och värmeverktyg?Titta Här

Det här inlägget postades i Cloud Nine, ghd -stylers, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.