Nyhetsbrev – Moroccanoil Hårprodukter med Arganolja

salonclassique Nyhetsbrev#12

Moroccanoil Hårprodukter med Arganolja

Image

Moroccanoil hårpodukter har två stycken oljor,
Moroccanoil Original Oil Treatment som är för alla hårtyper. Den tränger lätt in i håret och appliceras på nytvättat fuktigt hår.
Moroccanoil Light Oil Treatment, är för blonda, ljusfärgade och tuna hårstrån.Image
Det finns en Inpackning / Mask som är otroligt fuktighetsgivande.
Intense Hydrating Mask ta en liten klick i handen och sätt in i håret efter du tvättat och handukstorkat håret. Kamma igenom håret och låt sitta 5-7 min. Otroligt mjukgörnade.Image Moroccanoil står för förvandling och förrändring och det stämmer faktiskt. Jag har jobbat med produkterna intensivt nu och även blandat in oljorna i mina kemiska behandlingar och färgerna blir finare och blekningarna går snabbare och håret har bättre kvalitet.

Serien har även två stycken styling produkter först en Leave in Balsam
Intense Curl Cream

den ger definition åt locker, naturliga locker. Den blir som en styling cream för den håller ihop lockarna liksom. Sen finns det en återfuktande styling cream för alla hårtyper
Hydrating Styling Cream
Som ger fyllighet åt håret. Har du rakt slätt hår så får du ett tjockare hår och mer hår av den här. Väldigt dryga produkter så använd lite i taget till du får rätt dos. Som pricken över i:t så finns det en hårspray som även den innehåller Moroccanoil Luminous Hairspray som är en viktlös hårspray som ger flexibel stadga

Image

Moroccanoil intar salongen

Vi var nog ganska många som satt framför TV och såg Maria Montazami hålla upp en flaska och säga att det var en hårolja som hette Moroccanoil och att den var fantastisk för håret. Jag såg det och jag reagerade på flaskan och att det var något helt nytt för mig, men det var ju i USA. Nu är den här. Efter att vänner till mig legat på så har jag letat upp den och NU äntligen har jag serien till försäljning. Och JA den är helt fantastisk.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 6. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i Moroccanoil, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.