Nyhetsbrev – Minns du Hippietiden? Gocciani Hair Feather och La Tweez

salonclassique Nyhetsbrev#13

Gocciani Hair Fether Extension Clips

Minns du Hippietiden , med rasta flätor, hårdekorationer som fjädrar och snören. Nu är det tillbaka. Underbara Hair Fethers Extension Clips som du lätt knipsar fast i håret. Finns i 5 olika utformanden och färger Häng med i det absolut senaste. Kul att blanda flera olika tillsammans

Image

La Tweez Pincett

Här kommer ytterligare en La Tweez pincett. Lika bra den med samma skärpa när du plockar och förståss med lampa. Liten och smidig ligger den i en vacker presentförpackning. Jättefin Valentine gåva.
Image

Hair Feather och La tweez

Februari har börjat som sig bör, med vinter och kyla. Snart har vi alla hjärtans dag som ska förgylla vår tillvaro lite. Piffa upp dig med lite hippieminnen, kolla in Hair Feathers här intill, lite kul i vardagslunken. Som en liten present nu till Valentine så finns en jättefin pincett från La Tweez i en vacker förpackning.

Anvisa en ny kund som handlar för minst 500:- i Internet Butiken och få en rabattkod till dig själv med 20% rabatt som tack för anvisningen. Skicka ett mail när din vän genomfört beställningen så får du din rabattkod skickad till dig på e-post.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 8. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.