Nyhetsbrev – Sixty´s Set, häftig design

salonclassique Nyhetsbrev#21

Kerastase Reflection Chroma Captive

Nu uppdaterar Kerastase serien för färgat hår.
Kerastase Reflection I serien finns nu ett schampo istället för två, en balsam och en inpackning. Kerastase Reflection Bain Chroma Captive ett schampo som är otroligt färgbevarande och ger en fantastisk glans. Kerastase Reflection Fondant Chroma Captive Ett balsam som förstärker din glans efter färgningen och ser till att återsluta fjällskiktet på håret. Kerastase Reflection Masque Chroma Captive En djupgående inpackning för det färgade håret, kan användas som balsam om man vill det, eller som en djupgående inpackning. Produkterna innehåller bl.a Linfröolja, vitamin E och UV –filter.

Image
Hårfönen jagar hårbottensproblem

När hårbotten hålls fuktig p.ga värme och fukt ute och kanske dessutom är tjockt så kan vi få problem i hårbotten. Ett sätt att hjälpa till är att torka håret när det är tvättat. I förra nyhetsbrevet presenterade jag hårfönen

Rettro som har infraröd värme och är otroligt lätt och tyst som fön. En annan otroligt populär fön är Gocciani Ionic Glam Dryer den finns i tre olika färger, infraröd värme och har negativa joner som skall göra håret glansigt och följsamt. Nytt i butiken är en kul retro fön och väska i samma mönster Sixty´s Set En bra fön och praktisk väska, lite häftig.

Image

Håller färgen under semestern?

Mycket har hänt de senaste veckorna. Bl.a har Kerastase uppdaterat sin serie för färgat hår som du ser här bredvid. Sen hittade jag en häftig rettro hårfön med väska som jag tyckte var kul och bra.Varor har packat upp och varor har skickats ut. Har du någon önskan om något, hör av dig och berätta. Följ varje dag på facebook.com/salonclassique, där skriver jag något inlägg varje dag oftast med någon bild från salongen, eller varför inte häng med via twitter.com/SalonClassique

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 35. Ha det så gott så länge. //Susanne

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.