Nyhetsbrev- Inte bara solen som värmer

salonclassique Nyhetsbrev#20

Hårfönen din bästa vän!

Ja när du står där och fönen har brunnit i handen så är den plötsligt din bästa vän! Den är ovärderlig.
Satsa på en stark, tyst och lätt fön med infraröd värmestrålning.
Rettro-Hårfön. Finns i svart och Rosa. En av de absolut bästa fönarna på marknaden.
Image
Värmeskydd måste jag ha det?

Ghd style har väldigt fina värmeskyddande styling produkter. Passar alla och vilken produkt du än väljer som styling innehåller det värmeskyddande medel. Goldwell har även de en hel styling serie som innehåller värmeskyddande medel. Likadant där vilken produkt du än väljer så innehåller dom värmeskyddande medel. Goldwell Stylesign har 6 olika serier och det finns produkter för alla hårtyper. Storsäljaren är Lagoom en mycket uppskattad gele.

Image

Semesterdagar och ledighet

Under ledighet och sol tänker jag bra. Hjärnan vaknar till liv med havsbris och måsskri. Natur och stillhet inspirerar verkligen. Jag strävar alltid efter att ha bra kundservice och kan jag, så ger jag, i massor, gärna. Något jag tänkte på ute vid havet är hur ska jag få er kunder att ” fråga” be om det ni önskar eller att bara be om hjälp. Använd Facebook och Twitter eller ta upp telefonen och slå en signal. Hör av dig och berätta vad du önskar eller vad du vill ha hjälp med.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen. Just nu har det varit svar på frågor från läsare om bl.a slingor och hur ofta man ska tvätta håret om man tränar.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 33. Hoppas sommaren håller i sig till dess. Ha det så gott så länge.//Susanne

Det här inlägget postades i Nyhetsbrev, Okategoriserade, Uncategorized, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.