Nyhetsbrev – Sliter Värmespolar på håret?

salonclassique Nyhetsbrev#8

Vacker presentförpackad Julklapp från Ghd

En vacker presentförpackning med värmeskyddande styling och paddelborste från Ghd
Image

Årets finaste Julklapp är Scarlet Collection Deluxe vackert förpackad i en lyxig röd satinbox ligger denna fantastiska aftonväska, innehållande en ghd gold classic styler med röda plattor
och röda detaljer, tillsammans med stylern kommer en resefön i deluxe varianten. En ytterliggare variant är scarlet collection som även den innehåller en Ghd Gold Styler Classic med röda plattor och röda detaljer , den ligger i en röd satin nessecär

Image

Sliter Värmespolar på håret?

Förr i tiden så hade vi en typ av värmespolar som slet sönder håret riktigt ordentligt. Numer så är spolarna med skonsamma, sen har vi lärt oss mer om hur vi ska använda värmeskyddande styling för att skydda håret när vi värmebehandlar håret. Nu finns fina Värmespolar med sammet från Babyliss Pro dom ligger på 400W. En annan variant är en än mer för professionellt bruk är även den från Babyliss Pro men med 30st spolar.Den ligger på 500W så den är lite starkare. Båda blir riktigt varma. Hårnät är alltid praktiskt om man lägger håret. Vira lätt runt huvudet medan du går omkring hemma eller slutför make-upen. hårnäten finns i flera färger
Image

Första Advent är här

Det var någon som sa nått liknande ”förbanna inte mörkret utan tänd ett ljus i det i stället” Nu i advent får vi äntligen tända våra härliga varma ljus. Vi myser till det och går in i Jul känslan.
Beställ dina Julklappar i år i lugn och ro hemma i ditt hem, beställ på nätet och få det enkelt hemskickat.
ghd har en julklapp med en vacker borste samt värmeskydd, väl värda att kolla in här.
Förra nyhetsbrevet skrev jag om våra hårspolar i kardborr och velor, nu ser du våra värmespolar, nu mycket bättre än förr.

Vänliga hälsningar,
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 49. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i ghd -stylers, ghd Stlyle, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.