Nyhetsbrev – Tappar Du mycket hår just nu?

salonclassique Nyhetsbrev#6

Tappar Du mycket hår just nu?

Du kan förebygga ditt periodiska håravfallet så det inte blir så stort. Med Kerastase Specifique
Serien innehåller bl.a Kerastase Specifique Aminixil, en behandling på 42 dagar att utföra två gånger om året för att minska håravfallet under dessa perioder.Kerastase Stimuliste är en underhållande produkt att spraya ner i hårbotten en gång om dagen emellan Aminixil behandlingarna vår och höst.
Bästa resultat får du om du använder Kerastase Specifique Bain Prevention och Kerastase Specifique Bain Prevention GL att tvätta håret i.
Image

Förändringar i Miranda´s Sortiment. Nya produkter med Olivolja

Miranda´s hudvårdserie är baserat på örter, växter, naturämnen och aromatiska oljor.Miranda´s Skin Care Hud och Spa produkter
Nya Produkter i butiken är Miranda´s Skin Care Daycream med olivolja dessutomMiranda´s Skin Care Body Cream med olivoljaoch en Miranda´s Skin Care Handsoap OLIVE. Sortimentet har förändrats en del produkter har försvunnit och in kommer nya.
Hudvårdsprodukterna är helt utan mineraloljor eller silikon. (paraffin, petroleumgelé, stenolja etc.) Testas inte på djur.
Image

Bröstcanser fondens Rosa Band

Nu på hösten så infaller våra Periodiska Håravfall, höst och vår är våra naturliga vilotider och hårsäcken går in i vilofas. Det finns hjälp och det finns hopp, Läs här om Kerastases Specifique serie.

Miranda Skin Care Hud och Spa Produkter ändrar i sortiment, nya produkter har kommit. Läs mer om Miranda här i nyhetsbrevet.

Vad tycker du om Jimmy OH´S design, maila och berätta på info@salonclassique.se

Vänliga hälsningar,
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 45. Ta hand om er till dess! /Susanne

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Miranda Skin care, Nyhetsbrev. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Nyhetsbrev – Tappar Du mycket hår just nu?

  1. Hej , Renatte
    Härligt att du funnit något som hjälper dig.
    Lycka till.
    Mvh Susanne Salon Classique

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.