Schwarzkopf Essensity

Det är så roligt att få presentera ett (för mig ) nytt varumärke på Salon Classique.

Schwarzkopf Essensity.
Under de senaste 6 veckorna har jag arbetat med några av produkterna i salongen och sen har jag haft några produkter hemma som jag använt på mig själv.

Jag tänkte här berätta lite om min erfarenhet från produkterna.

Schwarzkopf Essensity Moisturising Shampoo För Torrt,grovt hår.
Det här schampot har passat mitt hår som handsken. Håret känns lätt och luftigt. Det löddrar och känns bra i håret. Det doftar gott inte starkt alls och inte mycket doft utan behagligt. Min erfarenhet från andra produkter med organiska extrakt är att det blir så mycket dofter och så starka, det upplever jag inte här.
Genomskinlig konsistens som känns skön i händerna.

Schwarzkopf Essensity Sealing Lotion
Underbar Konsistens och fantastiskt balsam. Dryg , upplever jag den. Håret blir mjukt lent och härligt. När jag använder balsam så är jag inte så snäll mot mitt hår,….det går fort..i med det och så ut…men denna balsam verkar direkt.

Schwarzkopf Essensity Intense Curing Mask
Om den här inpackningen talade säljare om för mig att den måste sitta i ca 10 min för att den skall verka och bli bäst. Men inte Susanne inte….i med den och så ut….urbra resultat. Håret jublar…det är sant. Mitt hår är ljusfärgat och det är grovt och torrt…sååå…jaaa detta är guld för mitt hår. Underar hur bra den blivit om den suttit 10 min…jag kan längta efter 10 min avslappning i badet någon dag..

Schwarzkopf Essensity Styling Juice
Den här har jag jobbat med i salongen på mina kunder. Den är en lätt styling lotion/gelespray…den är doft fri och den liksom försvinner in i händerna…den ger en body och rymd i håret. Suverän på fina tunnare , lättare hår där man inte vill ha så mycket. Den fyller ut…märker du för lite resultat , ta lite mer. Det visade sig att jag lärde mig dosera den och då hände det grejer.

Schwarzkopf Essensity Texturising Mud
Det här visade sig vara en finish produkt i min smak. Cremewax fast inte fet och lika waxig…den är mjuk och ser lite korning ut…den formar bra…den går inte helt in i håret..jaa…en ny favorit för mig att jobba med. Jag gillar den. Ger ett matt intryck på håret inget glans alls.

Eftersom jag nu levt med produkterna i säkert 6 veckor så känns det som om jag lärt mig leva med dom. Jag gillar dom mycket. Dom är härliga. Sen kan jag säg att jag bara tycker mer och mer om dom ju mer jag upptäcker av dom. Jag experimenterar alltid mycket och använder dom sällan så som man ska…utan jag känner mig fram och mina favosar varierar och växlar.
Lenita sa just till mig att hon aldrig sett en frisör som hade så mycket produkter att jobba med. Men det är så jag jobbar verkligen mad alla mina produkter och kanske är det därför jag tycker att jag lär känna dom så bra.

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.