Nyhetsbrev – Få solskyddscreme på köpet

salonclassique Nyhetsbrev#19

Kerastase Soleil

Kerastase har släppt en ny product i sin solskyddsserie. Soleil Huile Lactee En härlig solskyddsprodukt i dubbel texture som är mindre oljig än Soleil Huile Celeste. Genom regelbundet användande av solskyddsprodukter i håret minskas risken för att håret slits och trasas sönder av uttorkningen och blekningen i solen.Håret blir fortfarande blek men kvaliteten på håret blir bättre och färgen sitter lättare kvar i håret. Kerastase Soleil serien är en komplett hårvårdsserie för hår som utsätts för sol, salta bad samt klor från badbassänger. Kloret kan missfärga håret så det skiftar i grönt. Speciellt blonda hår. Även havsvatten med mycket tång och gräs kan faktiskt även det missfärga håret. Den här serien hjälper dig att få ordning på dessa problem.
Image
Mer Solskyddsprodukter från Goldwell Frisörprodukter

I sin hårproduktserie Goldwell Dualsenses har goldwell en solseirie Sun Reflection Detta är även det en hel serie med solskyddsprodukter schampo och inpackning. Håret solbleks fortfarande men det handlar om att se till att hårets kvalitet bibehålls. Båda dessa serier arbetar för att tillförhåret det det behöver efter solexponering.
Image

Sol värme och sommarkänsla

Äntligen lite solvärme på huden. I helgen var första dagarna jag kände verkligen att värmen hade kommit. Med solen så kommer uv strålar och solskydd. Vikten av att skydda sig både på hud och hår gör sig påmind igen. Se Kerastases nya solskyddsprodukt som kommit med nu i dagarna. Beställ två Kerastase Soleil produkter som nyhetsbrevs prenumerant och få en solskyddscreme från Biotherm på 75 ml i gåva. Gäller så långt lagret räcker.

Se även Goldwells Dualsenses Sun Reflection, även den är en komplett solskydds serie.

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg.facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 23. Ta hand om er och ert hår i solen till dess och ha en riktigt härliga vårdagar./ Susanne

Det här inlägget postades i Goldwell dualsenses, Goldwell Hårprodukter, Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Solskyddsprodukter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Nyhetsbrev – Få solskyddscreme på köpet

  1. Madeleine skriver:

    Hej Susanne! Fin sida du har. Hörde att jag fått med mig fel shampoo? Det är typiskt då jag (som vanligt) hade oturen att råka tappa flaskan i porten så att korken gick upp. Det är shampoot går inte att använda för mig? /Madde

  2. Hej Madde,
    En olycka händer så lätt. Ingen fara. Använd detta schampo och känner du att det inte känns bra så kommer du in så ska du få det andra. Det schampot du fick med dig hem är för fett hår det står nog gras på det om du läser i den svarta rutan. Men jag var lite osäker på om du hade fett hår. Har du normalt till lite fett hår så kan det funka bra. Har du torrt hår så kan hårbotten börja strama och bli lite känslig liksom, men det märker du. Oroa dig inte. Använd detta schampo och se hur det går. Funkar det inte så hör av dig eller kom in så ska du få det andra. Du når mig på telefon nr 08-282308 eller 0706-892598
    Susanne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.