Kerastase Densifique – Recension

Kerastase Densifique har tagit världen med storm. Nu har tiden gått och Densifique har funnits på vår marknad länge nog för att rapporterna ska trilla in.
Det är så roligt att få höra lovord och nöjda kunders kommentarer.

En av mina kunder hörde av sig och var så glad att efter endast 4 dagars användning var hon så nöjd och hon undrade hur hon skulle gå vidare efter de 90 dagars kurbehandling.

Jag tog kontakt med min kontaktperson på Kerastase och pratade med henne för att få så komplett svar som möjligt. Hon berättade inte bara hur man gör sen ( läs om det längre ner) utan hon berättade nu att dom får in rapporter nu från alla håll.
Det är alla positiva rapporter, de flesta är överväldigande fina resultat. Alla får positiva resultat där de upplever tätare hår en del får mycket mer en del lite mindre men alla får mer hår.

Jag sa till henne att jag har jobbat med Kerastase i så många år och när jag får höra om hur man testar produkterna och vilka test man gör så blir jag övertygad om att produkten är bra.
( Kerastase Desifique är testad genom att man mäter exakt antal aktiva hårsäckar på en kvadrat centimeter före de 90 dagarnas behandling sen har man mätt efter behandlingens slut och då har man beviset. Då ser man hur många fler aktiva hårsäckar det blivit. Dessutom har man gjort detta på jag tror det var på 100 personer så då får man fram hur bra det faktiskt är.

Kerastase Densifique

 

Så berättade hon att man kan göra efter 90 dagar kurbehandling. Det var också vad jag svarade min kund i mailet till henne.
”Efter 3 månaders användning har du uppnått maximal effekt av Kerastase Densifique. Gör då ett uppehåll på 3 månader och gör en kur till efter 3 mån om du känner att du vill det.
Under de tre månaderna håret vilar så kan man tänka att nya hårsäckar lägger sig i dvala så då kan man kicka igång det igen med en ny Densifique kur.
Under tiden håret ligger i vilan så stärk upp hårstråna med Kerastase Initialisten.
Kerastase Initialist kan du använda parallelt med Desifique om du vill det.

Kerastase Initialiste

Kerastase Initialiste minskar avbrytingarna av håret från roten

För att stärka hela processen så kan du använda Kerastase Specifique Bain Stimuliste eller Kerastase Specifique Bain Prevention som schampo.
Som balsam kan du välja från de olika serierna beroende på vilket hår du har. Nutritive, Volumactive eller Resistance, reflection om du har färgat håret.”

Du kan beställa din Kerastase Densifique Här , välj mellan flera betalsätt du kan dessutom dela upp din 90 dagars kur genom att beställa en box i taget om du vill det. Ta gärna kontakt och fråga om det är något du vill ha hjälp med. Maila på susanne@salonclassique.se eller gör ett inlägg här bland kommentarerna  då har fler möjlighet att ta del av det du frågar.

Lite kort om Kerastase Densifique :
Kerastase Densifique är en kur som pågår i 90 dagar. Applicera en ampull per dag i hårbotten. En hel kur innehåller 3 st boxar. En box innehåller 30 ampuller. Densifique är en leave in behandling som öker tätheten i håret och hårstråna kommer att täcka hårbotten mer. Viktigt att använda hela ampullen och massera ner den i hela hårbotten. Dessutom är det viktigt att utföra hela behandlingen om 90 dagar och använda en ampull om dagen. 3 st boxar går åt till en behandling.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Hårbotten, Kerastase Hårvårdsprodukter, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Kerastase Densifique – Recension

 1. Läsare skriver:

  Hej, kommer du att få in Kerastases nya (?) Nutritiveserie snart?

 2. Hej, kul att du skriver och frågar.
  Ja den kommer stegvis att komma in vartefter lagret tar slut i den gamla versionen.
  Just nu finns Kerastase Nutritive Bain Satin 2 i den nya serien.
  Likadant är det med Kerastase Resistance, vart efter den gamla versionen tar slut så fylls det på med dena nya. Därför så är den gamla versionen nedsatt i pris fram tills den är slutsåld. Det gäller både Nutritive serien och resistance.
  Mvh Susanne

 3. Nicklas L skriver:

  Hej. Såg denna sida nu ett år efter senaste kommentaren på bloggen, 1 okt, så får se om du fortfarande svarar ^^
  Jag är en kille på 20 år, har tunnt hår, inte så långt hår, ungefär en tumlängd som längst, halv tumlängd som kortast. Har även rätt tunn ekonomi. Om jag skulle lägga ner tid och pengar på densifiqe 90-dagars kuren skulle det ens ge resultat för mig? Eller kan du rekommendera nåt annat? Har hört rätt bra saker om Paul Mitchells lemon sage tea tree thickening shampoo och conditooner och Kenra clarifying shampoo. Vet att du hejar på Kerastase, men uppskattar ett relativt opartiskt svar från en kunnig person med mycket erfarenhet. Tack på förhand.
  Mvh Nicke

 4. Hej Nicklas, tack för att du skriver och frågar.
  Kerastase Densifique Densifying Program är till för tunt urtunnat hår. Håret har alltså varit tjockare men har tunnats ut . Där man ser att det finns massor av hårsäckar som inte producerar hår längre utan de hårsäckarna ligger i en dvala (nanogenfas) och gör just ingenting förutom väntar på att syrehalten runt hårsäcken ska bli lägre så hårsäcken kan börja jobba igen. Det är nämligen vår stress (psykisk stress, fysik stress, miljön runt oss kan vara stressande och emotionell stress) av alla former som orsakar syrerik miljö runt hårsäcken som gör att hårsäcken stannar i den nanogena fasen. Densifique Densifying program innehåller ett aktivt ämne som heter Stemoxidyne. Stemoxidyn gör miljön runt hårsäcken syrefattig och då kan hårsäcken svara på livsimpulserna som kommer och börja producera hår igen. Alla övriga hårprodukter i Kerastase Densifique serien innehåller stemoxidyne förutom Mousse Dinsimorphose. Beslutar du dig för att genomföra behandlingen på 90 dagar så rekommenderar jag dig att använda de andra produkterna även i Kerastase Densifique serien. Du är 20 år och har tunt hår. Har du tappat håret? Har du kanske ett genetiskt håravfall? Tappar du hår hela tiden eller periodiskt? Detta kan även vara Periodiskt håravfall eller genetiskt håravfall. Vid håravfall rekommenderar jag Kerastase Specifique Aminixil och även då att använda Kerastase Specifiques övriga produkter som Bain Prevention och Stimuliste som en underhållande produkt mellan aminixil kurerna som görs två ggr per år.
  Läs mer om håravfall i bloggen. Jag har arbetat med Kerastases hårvårdsprodukter i mer än 30 år och jag lär mig hela tiden mer och mer om produkterna och dess funktion. Densifique utlovar, om jag nu inte minns helt fel 1600-1700 nya hårstrån. Den gör skillnad. Jag har följt kunder som gjort behandlingen och det är fantastiska resultat. Man kan inte förvänta sig snabba resultat, kuren arbetar inte så, utan den tar tid. Jag brukar säga att vänta minst 3 månader och sen tre månader till så känns det i håret.
  Jag kan ingenting egentligen om andra varumärkens produkter för att våga tycka eller uttrycka något om dom. Bor du i närheten så kom in så ska jag titta på ditt hår. Hoppas du fått lite hjälp här Nicklas. Tveka inte att höra av dig igen om det är något mer jag kan hjälpa dig med. Mvh Susanne Magnusson Salon Classique

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.