Nyhetsbrev – Tjockt Hår och Guldlock

salonclassique Nyhetsbrev#36Olymp Hairmaster Clipper

En hårklippningsmaskin som är kraftig nog att klara av att klippa hår med. Med titan/tourmalin överdrag i sitt skärhuvud så är det optimalt för precision när du klipper. Olpymp Hairmaster Clipper Lämnar minst 0,5 mm så den klipper inte hela vägen in till huden och tar bort allt. olika distanser ingår. Vad du än klipper om det så är att ”raka av” allt hår på huvudet ( sparar kanske 3mm) så är en kraftig maskin alltid att föredra, det går snabbt smidigt och enkelt att utföra klippningen. Maskinen går ju alldeles utmärkt att använda på våra 4 fotade vänner, då är det ännu viktigare med en maskin av hög kvalitet med starkt batteri och en tystgående motor
Image
Babyliss Pro Airstyler 19mm

Ytterliggare en Babyliss Pro Styler här en Airstyler med en borste på 19mm tjocklek. Babyliss Pro är framtaget för professionellt bruk och är hållbarare och håller högsta kvalitet. Med en kraftig motor så orkar den lite mer och blir mer hållbar. med sitt tourmalin/titan överrdrag rör den sig smidigt genom håret Håller jämn värme hela tiden och har två hastigheter/ värmelägen.
Image
Kerastase Densifique

Densifiquen kom och nu har vi sett resultaten. Positiva rapporter trillar nu in och alla är positiva i den bemärkelsen att alla får mer hår. En del mer än hos andra men alla rapporter talar om mer hår. håret blir tätare och tjockare efter dessa tre månader.Det är roligt att få ta del av de rapporterna och det är kul att kunna sälja en sån produkt. Jag har jobbat med Kerastase i så många år och jag kan bara säja att dom håller verkligen vad de lovar. Tjockare hår på 90 dagar.
Image

Easy Curler – Lättrullat

Har du drömt om guldlockelockar i håret? Easy Curlers fixar det direkt. Det är så roligt att upptäcka nya finurliga sätt att jobba på. Easy Curler är verkligen det. Lätt trixade jag till det i håret på min kund och vi hade jätteroligt medan jag fixade till det. Så fixar du dotterns lockdrömmar. Easy Curlrs är bara en del av det nya som kommit in nu under hösten. Till vänster kan du idag se två nya produkter dels från Babyliss Pro och sen en hårklippningsmakin från Olymp. Dessutom kan du se att recensionerna från Kerastase Densifique har börjat strömma till, läs om det i bloggen, där skriver jag mer om det positiva som kommit in efter användandet av Kerastase Densifique Läs mer om Densifique här

Ha det så gott så länge.
Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma V40. Ha det så gott så länge. Glöm inte att ta en paus nu och då. //Susanne
P.S Psssst det är 20%rea på vissa Kerastase Nutritive produkte, nu även på produkter i Kerastase Resistance Volumactive serien Titta Här och här hittar du Volumactive

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.