Nyhetsbrev-Gele inte bara i godis

salonclassique Nyhetsbrev#54
Root Vanish –NU med en Toningsfärg

Root Vanish kommer nu med en geleaktig Toningsfärg som sitter i upp till 3 veckor. Med 20 botaniska växtextrakt som ingredienser så hjälper den till att hålla hår och hårbotten friska. Färgbehandling är så mild att även personer med känslig hud kan använda färgen så ofta eller så länge som krävs för att bevara frisk, vacker och fräsch hårfärg.
Finns i tre olika nyanser Root Vanish Färg Ljusbrun, Root Vanish Färg Mörkbrun, Root Vanish Färg Svart. Hela serien från Root Vanish ser du här. P.S Lite längre ner kan du läsa lite frågor och svar om den ursprungliga Root Vanish. D.S
Image
Kerastase Therapiste – När du vill ge håret en extra chans

Reparerar håret och förseglar topparna och ger en otrolig glans. Therapiste är för hår som är mycket skadat och överarbetat, där hårstråna är skadade in till märgen. Stela , spröda toppar som bryts av är såna tecken. Kerastase tar ett nytt grepp och skyddar håret före tvätt Kerastase Therapiste Bain Therapiste tvättar skonsamt håret efter balsambehandlingen. Inpackning samt ett skyddande serum ingår också i serien. Se hela serien här.
Image
Kerastase Chronologiste – den ultimata lyxen

Djupt nere på havets botten finner vi den exklusiva, unika ingrediensen Abyssine som vårdar håret på djupet. Chronologiste består av en sammanslagen expertis som kommer från flera av Kerastases serier. Kerastase Chronologiste passar alla hår med multi behov. Håret blir otroligt mjukt och följsamt. På salongen utför jag den speciella hårbottenbehandlingen och du köper samtidigt med dig hemmavårds produkter.
Image
Frågor och svar om Root Vanish

” Är den svår att sätta i håret? Hur länge räcker den? Mvh Susanne Landström”

” Svar: Du borstar ner Root Vanish i hårbotten lätt och enkelt. Du behöver inte vara så noga och du behöver inte lägga i så mycket så du täcker precis allt, utan ta lite lagom bara. Färgbehållaren innehåller 100 st pump och beroende på hur mycket du använder per gång så räcker det ju olika länge. I början går det åt lite mer. Det finns en indikator på sidan som visar hur mycket du har kvar. Tre hårtvättar i rad rekommenderar jag att du lägger i Root Vanish då får du igång en snygg nyans. Jag rekommenderar att använda Root Vanish på nytvättat fuktigt hår för ekonimin skull, det går åt lite mindre då och du torkar till det lätt och stylar till det lätt efteråt då.” Ha en hemma i reserv så du inte råkar stå där utan inför festen på lördag .

”Hej, jag vill gärna beställa en sån där Root Vanish men hur vet jag vilken nyans jag ska välja. Jag gör blonda slingor i håret och jag är väldigt grå i botten men mycket av det gråa ser mörkt ut så därför undrar jag vad jag ska välja. Slingor brukar jag göra för att det inte ska se så grått ut i nyansen. Tacksam för hjälp. Elisabet Svedin”

Tack för din fråga Elisabet. Det blir jättesnyggt att fylla på med den blonda Root Vanish i botten, du kommer få en varm fin blond nyans och det kommer lyfta helhetsnyansen på håret. Root vanish ljusar inte upp håret och påverkar inte det mörka på så sätt men det kan ge det ljusa gråa, det som lyser, en fin blond ton och det påverkar helhetsintrycket. Det mörka får ju lite av det blonda också och det kommer se naturligt ut tillsammans. Lycka Till ” Susanne Magnusson

Image

Arbetsmyran sliter på

Arbetar du också mycket just nu? Jag tror vi är inne i en spiral av mycket aktivitet oavsett om vi är lediga eller arbetsaktiva i yrkeslivet. Många projekt som ska ros i land och resultat ska presteras. Jag märker att det är inte bara den yrkesverksamma som har full upp utan även de som har tiden för sig själva, dom har så mycket aktivitet så dom hinner ännu sämre än vi som arbetar ute i arbetslivet. På salongen och internetbutiken har det varit full upp måste jag säga. Jag har varit på konferans med Kerastase som var mycket givande. Kerastases frukostutbildningar fortsätter och det är alltid mycket givande. Kerastase Chronologiste har tagit marknaden med storm och den är helt underbart lyxig, inte minst dess underbart förföriska doft. Passar alla hår med multi behov, torra, färgade, lite skadade. Och framförallt lyxigt härligt. Dock är det så för dig som har riktigt skadade hår så rekommenderar jag
Kerastase Therapiste .
I internetbutiken pågår det förrändringsarbeten. Efter nyår kommer det att synas, så det blir spännande. Håll utkik i butiken så du får uppleva det nya när det kommer. Tillhör du dom som saknar extra Piggrader till Babyliss Pro Hot Brush Värmeborste, just nu så finns det lite i lager igen. Beställ dom här

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Ha det så gott så länge. //Susanne

P.S Missa inte nyheterna i butiken som kommer att ske kika in ibland D.S

Det här inlägget postades i Hårbotten, Hårfärg, Kerastase Chronologiste, Kerastase Resistance Therapiste, Okategoriserade, Root Vanish by Kazumi och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.