Ren luft en lyxvara

Vilken lyx att få vara i naturen och få vistas i ren luft. Jag talar ofta om hårtvätt och att vi ska tvätta håret ofta för alla föroreningar i luften som vi har. Ni som bor ute i ren luft behöver inte tvätta håret varannan dag som jag anser att vi behöver när vi bor i en storstad.

Mitt hår blir helt annorlunda och det märks så stor skillnad på håret direkt. När jag är ute på landet så arbetar jag i trädgården och blir svettig och det är klart då behöver jag tvätta håret för att det blir genomsvettigt eftersom salterna från svetten torkar ut men ändå…ren svett är inte farligt och det är helt annorlunda att tvätta ur än det vardagliga svetten och fetterna och föroreningarna.

Huden är ju vårt största organ.

Tänk på vad det är huden tar åt sig när vi vistas i avgaser och luftföroreningar. Det lättaste måste ju ändå vara att tvätta oss rena och därefter återfukta huden och hårbotten med bra medel.

Miranda Skin Care Hud och Spa Produkter
Kerastase Hårprodukter
Hårvårdsprodukter på nätet

Det här inlägget postades i Hårtvätt, Miranda Skin care, Okategoriserade, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.