Nyhetsbrev – Kändisar och skumgummi

salonclassique Nyhetsbrev#37

Cancerfonden, Pink Jewel

Ytterliggare en gala om canser har gått i veckan. Mycket pengar samlas in och det är ju fantastiskt, Rosa Bandet har ju sina företag dom arbetar med och dom bidrar med pengar för varje såld produkt. I detta fallet så är det ghd Pink som gäller just nu. ghd Pink Jewel för varje såld ghd Pink Jewel går 10 euro till bröstcancerfonden. Den innehåller en metallic, rosa ghd gold classic styler här ser du den i sitt original dessutom ingår även en rosa matchande paddelborste med rosa mjuk dyna i borsten. Var med och bidra du också genom att köpa en fin present till dig själv eller en julklapp till någon.
Image
Julhandeln är redan igång

Vi jobbar ju mer än någonsin just nu och vi går med stora steg mot jul. Den första jul handeln har redan börjat. Är du ofta på språng och reser mycket så en egen resefön av hög kvalitet är att förenkla tillvaron lite eftersom du känner fönen och vet hur du lätt jobbar med den. Se dom här I butiken finns många fler fönar. Kanske behöver du en väldigt effektiv men tyst fön, eller en fön till din bärbara hårtorkshuva. Se dom alla samlade HÄR

Image

Inte bara Hollywoodfruar

Åsikterna är väl många och delade ang de svenska Hollywood fruarna, men av en händelse så såg jag ett avsnitt och där var ju mina hårrullar som jag säljer. Det var för några veckor sedan vi såg Gunilla Persson intervjuas med skumgummi spolar i håret. Det blev rusning i butiken kan jag säga. Det är många som blir glada att kunna hitta spolar från förr i tiden hos mig, fler än du anar använder hårrullar idag, och varför inte, det är ett ypperligt styling kompliment. Se dom här. Ytterliggare hårrullar som du enkelt rullar håret på är böjliga skumgummispolar. Lätta att rulla på och du viker in ändarna och låser rullen på så sätt. Flexible Rods

Ha det så gott så länge.
Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Nu kan du läsa minst ett inlägg om dagen på Facebook.
Gå in och ”Gilla” Salon Classique. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Salon Classique på Twitter

Följ även Salon Classique på Twitter. Gå in och ”följ” Salon Classique´s Tweets varje dag. Små korta inlägg om det som är just NU. Varje dag får du ett Twitt. https://twitter.com/SalonClassique Ställ en snabbfråga på Twitter.

Läs salon Classiques Blogg!
I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma V47. Ha det så gott så länge. //Susanne
P.S Psssst det är 20%rea på vissa Kerastase Nutritive produkter, nu även på produkter i Kerastase Resistance Volumactive serien. Vissa produkter finns fortfarande kvar i lager. Titta Här och här hittar du Volumactive

Det här inlägget postades i Hårrullar-Hårspolar, Nyhetsbrev, Värmeverktyg - Plattång och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.