Nyhetsbrev – Värmespolar och Kerastase Elixir Ultime Grands Crus

salonclassique Nyhetsbrev#20

Kerastase Elixir Ultim Grands Crus

Grand Crus kommer med 3 stycken nya oljor I Kerastase Elixir Ultime serien. Gemensamt för dom är en ljuvlig doft och en gudomlig lyx.
Millenium Rose – För fint, känsligt hår
Kommer i Kerastase Age Premium serien och riktar sig till det äldre , mogna håret som är lite sprött.
Imortal Moringa – För skadat hår Hittar vi i kerastase Resistance serien för det skadade håret. De hår som utsatts för påfrestning genom kemiska behandlingar i för stor utsträckning.

Imperial Tea – För färgat hår För det färgade håret är denna och vi hittar den i Kerastase Reflection serien.

Elixir Ultime Hittar vi nu I Kerastase Nutritive Serien. Denna olja var den ursprungliga Elixir Ultime och är otroligt uppskattade för sin härliga upplevelse i håret.

.

Image
Rykande Nyheter

Just hittat ytterliggare en Babyliss Pro Värmespolar. Den här har bara 12 st spolar och alla är 38mm. Babyliss Pro är ju för proffsen och säljs enbart av frisörer. Hög kvalitet och håller bättre. Jumbo Lite färre spolar men enbart stora, bra för er med längre hår.
Image

Midsommar blomster och ösregn

Måndag efter Midsommar och det öser ner. Midsommar afton var härligt varm och solig och det var skönt att få några dagar ledigt. Sommaren står för dörren och Nyhetsbrevet tar lite semester,däremot är Internet Butiken öppen dygnet runt året runt. Salongen på Ursviksvägen i Sundbyberg har ett lugnare tempo halva v28- v30. Just nu pågår finsjusteringar på den nya plattformen till Internet Butiken så det blir spännande att se den gå skarp framöver. Förhoppningsvis ska det vara klart före Augusti.

Ha en underbar Juli månad och för er med semester önskar jag trevlig semester

Vänliga hälsningar
Susanne Magnusson
info@salonclassique.se

Salon Classique på Facebook

Följ Salon Classique på facebook. Gå in och ”Gilla” Salon Classique samt läs lite snabba upplägg av produkter och lite korta inlägg. Glöm inte att ”Check in” när du kommer på besök. facebook.com/salonclassiuqe Ta chansen att föra en dialog kort och lätt via Facebook.

Läs salon Classiques Blogg!

I bloggen hittar du presentationer av produkter och information om hår och hår problem. Dessutom lite händelser i salongen. Titta in på Salon Classiques Blogg Där kan du leta efter information du söker eller varför inte ställa en fråga om ditt hår, så får du svar i bloggen. Just nu har det varit svar på frågor från läsare om bl.a slingor och hur ofta man ska tvätta håret om man tränar.

Nästa nyhetsbrev beräknas komma vecka 31. Ha det så skönt i Juli månad så hörs vi i början på Augusti../ Susanne

Det här inlägget postades i Kerastase Hårvårdsprodukter, Nyhetsbrev, Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.